Bli franchisetagare

Wayne’s starka ställning är ett exempel på att goda handlingar lönar sig i längden. Våra kaféer tar ansvar för människor och miljö, på samma gång som de är lönsamma företag. Som franchisetagare hjälper vi dig att få en flygande start.

Franchise

Tre skäl att driva Wayne's.

 • 1.

  WAYNE’S-FAMILJEN

  Du driver ditt egna kafé men du är aldrig ensam. Som en del av Wayne’s-familjen får du tillgång till alla fördelarna som ges när man ingår i en kedja.


 • 2.

  HÅLLBART ÄR LÖNSAMT

  Ingen annan kafékedja arbetar så långsiktigt och framgångsrikt med hållbarhet och ansvar som Wayne’s. Vi vet att hållbarhet och lönsamhet går hand i hand.


 • 3.

  MARKNAD MED MÖJLIGHETER

  Vi befinner oss på en marknad som växer vilket innebär stora möjligheter. Men det är också stenhård konkurrens. Med 25 års erfarenhet från den svenska marknaden är därför Wayne’s det självklara valet. Vi har varit med länge och vet vad som krävs för att driva ett lönsamt kafé.


Join us!

Redo för nästa steg?

Just nu söker vi duktiga franchisetagare som vill växa med Wayne’s. Oavsett om du driver ett befintligt kafé eller är sugen på att starta ett nytt. Vårt mål att fördubbla antalet kaféer under de kommande fem åren. Är du en av dem?

Intresseanmälan

”Det handlar om en gedigen vilja och lust till att vilja lyckas. Att ha ett riktigt bra kontaktnät och tycka att det är kul att arbeta.”

Nizar Ben Aissa
Wayne´s Coffee i Bollnäs.