Jul på Waynes

Nu är julen äntligen här och som vanligt fylls våra kaféer med välkända juldofter av saffran och pepparkakor. Den här julen har vi laddat upp med ett riktigt julbord! I år kommer vi även att köra en Julkalender för våra medlemmar i Waynes vänner. Där vi kommer gå ut med ett nytt erbjudande varje dag från 1 december till 24 december. Om du inte vill missa detta, se till att ladda ner appen från App store eller Google play och registrera dig.

Julens varma drycker

Årets nyhet bland varma drycker är vår varma choklad med smak av apelsin. Och självklart är den tidigare succén tillbaka, Pepparkakslatten.

Julsmaker till lunch

Två nyheter på årets julbord på Waynes är vår Julsallad och Julsmörgås. Julsalladen består av kallrökt lax, grönkål, bulgur och saffranskräm. Vår goda julsmörgås är en god julskinka på rågbröd med krispsallad, senap och cornichons.

Julmys och fika

Vad vore julen utan pepparkakakor och saffran? Vi har ett välfyllt fikabord i år, med något för alla smaker. Välj bland saftiga saffransknutar, traditionella lussekatter, vår veganska juldammsugare med smak av salt karamell och hasselnöt, minimud pepparkaka toppad med lingonglasyr eller vanliga goda pepparkakor. Välkommen till oss för mysig julfika!