Waynes Bromma sjukhusFollingbogatan 32

Öppettider

Adress

Besöksadress

Follingbogatan 32

168 62 Bromma

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen till Waynes Bromma sjukhus på Follingbogatan 32 i det härliga och charmiga området Bromma. Hos oss är alla välkomna, oavsett om ni vill stanna på en mysig långlunch med vännerna, eller om ni är sugna på en värmande kopp kaffe att ta med som take away. Waynes Bromma sjukhus ligger vid entrén till  sjukhuset och ett besök hos passar perfekt efter läkarbesöket.

Här kan du sätta dig skönt i våra fåtöljer och avnjuta en god frukost, lunch eller fika. Till frukosten är våra färskpressade juicer, våra frallor med goda pålägg och våra smoothies populära alternativ. Vi har såklart mer att erbjuda till frukost på menyn. Till lunch finns det bland annat hälsosamma sallader, lasagne, varma mackor och wraps. Är du sugen på något mer sött har vi ett brett utbud av fika. Hos Waynes Bromma sjukhus hittar du allt från råbollar, och kladdkaka till croissanter och nygräddade kanelbullar.

Dessutom har våra kunniga och trevliga baristor en stor kunskap i att göra perfekta krämiga lattes, goda espressos, värmande téer med mera. Vår dryckesmeny är bred och våra bönor och téer är noga utvalda och 100% ekologiska. Hos oss på Waynes Bromma sjukhus kan du såklart välja mellan vanlig mjölk, laktosfri mjölk och veganska mjölkalternativ till din kaffe.

Har du inte tid att sitta kvar kan du köpa med dig lunch att avnjuta på kontoret, eller en fralla att mättas av under morgontrafiken. Eller varför inte köpa med dig en nybryggd ekologisk kaffe och en nygräddad kanelbulle att njuta av på promenaden runt kvarteret.

Vi ser fram emot ditt besök hos oss på Waynes Bromma sjukhus!