Waynes BarkarbyFlyginfarten 4

Öppettider

Adress

Besöksadress

Flyginfarten 4

177 10 Järfälla

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen till Waynes Barkarby i populära Stockholm Quality Outlet! Vi erbjuder ett brett sortiment av underbart fika, gudomligt ekologiskt kaffe och te samt smakrika maträtter att stilla hungern med. För oss är hög kvalitet viktigt, både vad gäller kundens intryck och smakupplevelse. Vi vill vara en gemytlig och genuin plats för människor att komma till, där de kan slappna av och njuta av våra kreativa rätter och delikata fika.

Tillbringar du en dag med shopping i Stockholm Quality Outlet passar ett besök hos Waynes utmärkt för dig att pusta ut i mellan butikerna. Kom in på en underbar lunch bestående av en wrap med kyckling- och cashewröra, en vegansk Oumph!-sallad eller kanske en kallrökt laxsallad med hovmästarsås. Till det dricker du en fräsch och energigivande alkoholfri mojito med blåbär och lavendel eller en uppfriskande iste och avrundar sedan måltiden med något av våra utsökta bakverk och din favoritkaffe. Med ens har du fått energin tillbaka att gå mellan butikerna och fortsätta shoppandet! Eller har du en kortare lunchrast och behöver något snabbt att beställa för att ta med dig tillbaka till jobbet och äta så passar Waynes utbud exakt lika bra som take away.

Våra kunniga baristor ser till att kaffet bereds precis som det ska, med kärlek, precision och tålamod, för att på så sätt lyfta kaffets noter till perfektion. Vare sig du beställer en bryggkaffe, en cortado eller en islatte. Likaså med vårt underbara te där vi kan rekommendera en chai latte med extra kryddad sötma. För den som inte kan bestämma sig mellan kaffe eller te erbjuder vi den spännande fusionen devils chai latte, som består av blandningen mellan en chai latte och vanlig kaffe latte.

Varmt välkommen in till oss på Waynes Barkarby i Stockholm Quality Outlet och låt dig väl smaka!