Waynes KristianstadFundationsvägen 17

Öppettider

Adress

Besöksadress

Fundationsvägen 17

291 50 Kristianstad

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen till Waynes Kristianstad inne i köpcentret C4 Shopping. Slå dig ner i våra sköna fåtöljer och njut av en välförtjänt paus under shoppingrundan. Kom in med vännerna på en härlig långfika eller andas ut för dig själv på en god ensamlunch. Hos oss är möjligheterna oändliga och ett besök hos oss passar alla olika sammanhang och möten. Har du och bästisen bestämt en efterlängtad träff, är du och shoppar med tonåringen eller strosar runt med barnvagnen i C4 Shopping är ett besök hos oss alltid lika trevligt. Har du inte tid att sitta kvar går allt på vår meny att ta med som take away.

På Waynes Kristianstad inne i C4 Shopping har vi en bred meny och vi är stolta över vårt stora ekologiska utbud. Våra maträtter, drycker och fika passar alla olika smaker och har du någon allergi, intolerans eller följer en diet kan du fortfarande hitta något på menyn som passar just dig. Inne hos oss är det alltid mysig stämning och hos oss laddar du verkligen dina batterier. Njut av en ekologisk krämig latte eller en uppiggande ekologisk espresso tillred av våra duktiga baristor. Eller varför inte smaka någon av våra bullar, muffins, kakor eller andra godsaker till fika.

Hos oss är alla välkomna oavsett om du är på språng eller om du vill sitta och njuta länge med din favoritbok i handen. Om du behöver jobba eller plugga framför datorn har flera vi eluttag och wifi till förfogande. Vi erbjuder dessutom en trevlig pensionär- och studentrabatt.

Varmt välkommen in till oss på Waynes Kristianstad inne i C4 Shopping!