Waynes EnköpingKammakartorget 7

Öppettider

Adress

Besöksadress

Kammakartorget 7

749 49 Enköping

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen till Waynes Enköping! Kafét för dig som vill unna dig en utsökt lunch och njuta av stans godaste ekologiska kaffe. Vi erbjuder såklart även delikat fika och uppfriskande drycker.

Vi på Waynes i Enköping är mycket nöjda över vårt utbud av lättare förtäring, luncher, varma och kalla drycker samt sötsaker som serveras i vår gemytliga lokal för en avslappnad och sofistikerad känsla. Här kan du möta dina bästa vänner, bokcirkeln, grannarna, kollegorna, klasskamraterna, din älskade partner, ta med dina barn eller varför inte hålla kundmötet här? Är det din tur att bjuda på fredagsfikat på jobbet, men saknar tid eller talang för bakning är det bara att komma till oss så hjälper vi dig att välja ut det perfekta fikat

Vi har något som passar alla, vare sig du är glutenintolerant, vegetarian, laktoskänslig eller bara en kvalitetsmedveten kaffeälskare. Våra kunniga baristor bereder kaffedryckerna och teerna till precision och efterlämnar både nöjda smaklökar och gäster. Kom in på en trippel espresso, färskpressad apelsinjuice och en härlig sen frukost och du är redo att möta dagen, vad den än väntar! Många av våra ingredienser är ekologiska, bland annat är kaffet och teet alltid 100% ekologiskt då vi inte tummar på kvaliteten. För den som har bråttom erbjuder vi självklart take away och likaså för den som vill äta lunchen eller fikat på annan plats. För dig som vill ta med dig datorn och sitta och jobba, skriva på uppsatsen finns det gratis Wifi och eluttag för att ladda datorn. Varför inte ta med dig klasskamraterna för att skriva på grupparbetet hos oss? Vi kan lova att våra förträffliga bakverk och goda chai latte gör arbetet lite mer motiverat. Därför har vi rabatter för studenter - och även för pensionärer såklart!

Så tveka inte att komma förbi och säga hej till vår trevliga personal och förundras av vårt goda utbud, Waynes Enköping finns till för dig!