Waynes EskilstunaKriebsensgatan 7

Öppettider

Adress

Besöksadress

Kriebsensgatan 7

632 22 Eskilstuna

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen till Waynes Eskilstuna på Kriebsensgatan 7 i Eskilstuna centrum. Hos oss på Waynes finns något för alla. Varför inte börja dagen med en härlig kopp nybryggt ekologisk kaffe, en färsk fralla med gott pålägg och en färskpressad juice. Slå dig ner i våra bekväma stolar, läs tidningen eller scrolla på mobilen samtidigt som dagen får starta i din takt. På helgerna är det populärt att komma in till oss på en lång frukost med vännerna eller på en mysig lunch med din käresta. Har inte tid att sitta kvar är allt från vår meny minst lika gott som take away. Varför inte köpa med dig en ekologisk fika, frukost eller lunch att avnjuta på kontoret eller på språng?

Våra baristor har en gedigen erfarenhet att tillreda perfekta lattes, espressos, cappucinos och alla andra drycker på vår breda dryckesmeny. Vi på Waynes Eskilstuna har flera olika alternativ för mjölk och våra baristor skummar såklart mjölken sådär perfekt krämig och i rätt temperatur. Våra teér och våra kaffebönor är noggrant utvalda och är 100 % ekologiska. Vi har röda, svarta och gröna téer och även det populära gröna matchapulvret.

Hos oss kommer många in på en god och rogivande fika. Är du sugen på något sött har vi på Waynes Eskilstuna många alternativ att välja mellan. Våra nygräddade kanelbullar och morotskaka och blåbärscheesecake piggar alltid upp under eftermiddagsdippen. Är du sugen på något mindre att äta till kaffet har vi mandelbiscottis och minibrownies, eller varför inte testa våra veganska och naturligt sötade råbollar med hallon-och lakritssmak. Om du är ute efter något lite matigare att fika på ger våra smoothies och vår ekologiska yoghurt med blåbär och granola alltid den energi du behöver.

Välkommen in till Waynes Eskilstuna!