Waynes FalkenbergStorgatan 35

Öppettider

Adress

Besöksadress

Storgatan 35

31131 Falkenberg

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen till Waynes Falkenberg, ditt lokala kafé centralt belägen alldeles intill Tullbron vid Ätran. Hit kommer du för att njuta av vårt rika utbud av delikat kaffe, fika och lunch, allt som en sömnig måndag eller äventyrlig lördag kan tänkas behöva. Vi är stolta över att presentera vårt stora ekologiska utbud med särskild fokus på vårt kvalitativa kaffe och te som våra baristor tillreder efter ert tycke och smak.

Varför inte komma in på en god fika efter en dag strosandes i staden med din familj? Eller efter en dag på Skrea strand njuta av en svalkande iste och äta en räkcocktail med rökt rhode island dressing till? För blåsigare dagar passar en värmande take away-latte macchiato med extra varm skummad mjölk att värma händerna på. Vi på Waynes Falkenberg har vad ni önskar och tillreder så som det passar er. En nöjd kund är alltid vårt högsta motto!

I våra trevliga lokaler med mysig stämning och stilsäker inredning umgås våra kunder med bästa vännen, dejten, kollegan och familjen över en god måltid och njutbart fika eller sitter helt enkelt själv och läser sin favoritbok eller arbetar vid laptopen, gratis Wifi finns såklart! Hit är alla välkomna, ta med dig första kärleken, din mormor eller den där avlägsna släktingen du pratat så länge med att ni skulle ses. Waynes dörrar står öppna för er, med aromatiska kaffenoter och nygräddade kanelbullar i bakgrunden.

Står du inför ett stort släktkalas och tampas mellan att laga maten och fikat själv eller ta smidig hjälp av en cateringfirma står vi till buds och lyssnar lyhört efter dina behov och önskemål. Likaså för firmafesten eller konferensen som nalkas. Vi hjälper dig att fokusera på det viktiga istället, att njuta av den vällagade maten och bakverken - och sällskapets sammankomst förstås!

Så varmt välkommen in till Waynes Falkenberg, en underbar mötesplats där ljuvlig fika och lunch står till buds!