Waynes FalunÖstra Hamngatan 20

Öppettider

Adress

Besöksadress

Östra Hamngatan 20

791 71 Falun

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen till Waynes Falun inne i Falan Galleria mitt i centrum. Hos oss kan du njuta av en nybryggd ekologisk kopp kaffe i en av våra sköna stolar samtidigt som du har en fantastisk vy över Falu Kristine Kyrka. Är du inne i Falun på en shoppingrunda eller går på ärenden är ett besök hos oss på Waynes Falun ett härligt måste. Hos oss är alla välkomna, oavsett om du vill stanna på en långlunch eller om du bara har tid för att springa in och köpa med dig en värmande kopp take away.

Vi är stolta över vår breda meny och hos oss finns något för alla oavsett dieter, allergier och intoleranser. Vi har dessutom ett stort ekologisk utbud på vår meny. Är du sugen på en härlig lunch du kan stå dig på hela dagen har vi bland annat nyttiga men matiga sallader, varma mackor, lasagne och wraps. Sätt dig ner och avnjut lunchen på plats, eller ta med och ät hemma eller på kontoret. Är du sugen på något mer sött till fika så har vi på Waynes Falun mycket gott att välja mellan. Är du ute efter något sött har vi allt från nygräddade kanelbullar och kladdkaka till chokladmuffins och äppelpaj. Är du sugen på något mer hälsosamt och naturligt sötat kan du bland annat testa våra ekologiska och veganska råbollar i hallon- och lakritssmak.

Vår dryckesmeny är mycket populär och våra baristor har gedigen kunskap i att brygga kaffe och téer i världsklass. Är du sugen på en latte så får du en latte perfekt komponerad av nymalda rostade ekologiska kaffebönor och krämig skummad valfri mjölk. Beställer du en klassisk espresso får du en fantastik espresso på nymalda ekologiska kaffebönor med inslag av choklad, bär och honung   Alla våra kaffebönor och téer är såklart noggrant utvalda och är 100 % ekologiska.

Vi på Waynes Falun ser fram emot ditt besök!