Waynes GallerianHamngatan 37

Öppettider

Adress

Besöksadress

Hamngatan 37

111 53 Stockholm

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen in till oss på Waynes i Gallerian i centrala Stockholm. Hos oss är alla välkomna oavsett om du vill stanna på en längre fika eller bara springa in för en snabb kopp nybryggt ekologiskt kaffe. På Waynes i Gallerian stannar många för en mysig fika eller långlunch under shoppingrundan med vännerna i Stockholm. Waynes Gallerian ligger centralt i Stockholm med närhet till T-centralen, Kungsträdgården och Östermalm och är ett perfekt ställe komma in och värma sig på.

Vi på Waynes är stolta över vårt utbud av drycker, fika och mat. Hos oss finns något för alla och hos oss hittar du dessutom många ekologiska alternativ. Har du inte tid eller lust att sitta kvar inne hos oss så kan du ta med allt från vår meny som take away. Varför inte köpa med er en god ekologiskt nybryggd kaffe eller en lunch att äta på kontoret? Vi har flera goda och hälsosamma alternativ att välja mellan.

Vi är stolta över vår trevliga och kunniga personal på Waynes Gallerian. Våra baristor har en gedigen kunskap i att brygga kaffe, mala bönor och skumma mjölk. Hos oss hittar du latte i världsklass, väl komponerad på espresso gjord på nymalda ekologiska bönor och krämigt skummad mjölk i rätt temperatur. Vårt te är noga utvalt och är såklart 100 % ekologiskt och finns både som svart, rött eller grönt.

Har du kontor i närheten av Gallerian och ska hålla i möte? Vill du bjuda kollegor och kunder på lunch eller fika så har vi flera alternativ för catering. Hos oss kan du bland annat beställa matiga och nyttiga sallader eller grillade mackor till lunch. Vi har något att äta för de flesta olika dieter och smaker och självklart kan vi ordna vegetariska, veganska och glutenfria alternativ. Ska du lyxa till mötet med extra god fika så har vi bland annat nygräddade kanelbullar, croissanter eller gluten- och laktosfria cookies.

Tveka inte att komma in och säga hej till vårt trevliga team på Waynes Gallerian på Hamngatan och testa vår goda kaffe. Välkommen!