Waynes GävleDrottninggatan 18

Öppettider

Adress

Besöksadress

Drottninggatan 18

803 20 Gävle

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen in till oss på Waynes Drottninggatan 18 mitt i centrala Gävle. Kom in på en mysig frukost, en härlig lunch med vännerna eller en god fika. Vi på Waynes Drottninggatan 18 i Gävle har långa öppettider från frukost till kväll.  Varför inte börja dagen med en uppiggande kopp nybryggt ekologiskt kaffe, en nygräddad fralla med gott pålägg eller en färskpressad grönjuice. Sitt kvar hos oss och ta dig en lugn start på dagen med en tidning eller med mobilen i handen samtidigt som du avnjuter en god frukost. Har du bråttom iväg till jobb eller skola är vår frukost minst lika god att ta med som take away. Utöver frukost har vi en bred meny för lunch och fika och vi har flera ekologiska alternativ.

Vi på Waynes är stolta över våra kunniga baristor och hos oss på Drottninggatan 18 får du en av den godaste kaffe Gävle har att erbjuda. Vi har ett noggrant utvalt sortiment av ekologiska kaffebönor och ekologiska téer. Vi har också mjölk i olika veganska och laktosfria alternativ som alla passar gott till kaffedrycken. Varför inte komma in och testa en värmande kopp cappucino gjord på ekologisk espresso och en perfekt varmt skummad och krämig mjölk.

Är du i Gävle på en shoppingrunda eller går ärenden inne i centrum är en visit hos oss perfekt. Vi tillhandahåller snabb och smidig servering i en tilltalande miljö där smakupplevelsen står i fokus. Ta med dig din familj, vännerna, klasskompisarna, kollegorna eller den föräldralediga mamma- och pappagruppen. Hos oss är det även perfekt att hålla kundmöte över en fika eller lunch. Alla sammanhang platsar på Waynes Gävle på Drottninggatan 18!

Välkommen!​_