Waynes HalmstadStorgatan 17

Öppettider

Adress

Besöksadress

Storgatan 17

302 43 Halmstad

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Waynes Halmstad på Storgatan 17 välkomnar dig till vårt fantastiska kafé. Vi är stolta över att presentera ett stort utbud av underbara läckerheter som passar för alla. Kom in och prova vårt utsökta ekologiska kaffe, förförisk kladdkaka med grädde, fräscha smoothies i olika smaker, kallrökt lax med hovmästarsås eller varför inte en vegansk Oumph!-sallad? Vårt kafé ligger centralt belägen i kärnan av Halmstad, bara ett kvarter upp från Nissan, alldeles mellan Österbro och Gamletullsbro.

Ta med dig vännerna på en lång och mysig frukost med scones, cream cheese och marmelad, nygräddade croissanter, ekologisk yoghurt med blåbär och granola, en färskpressad apelsinjuice och en varm choklad med vispad grädde. Eller varför inte hoppa in hos oss för en take away-latte macchiato och en varm kanelbulle på höstpromenaden i Gunillaparken med partnern? Eller kom in och svalka dig med en frappe marängswiss efter en lång dag i solen på Västra stranden. Vi hjälper dig att fullända dagen på det bästa sätt vi kan - genom fantastiska bakverk, 100% ekologiskt kaffe och te samt mättande och väl smakande måltider.

Sväng förbi med kollegorna på en härlig lunch och prova en filorulle med kyckling eller en klassisk paj med västerbottensost & skinka och avsluta med en liten minimud choklad och en chai latte. Köp med dig ett gäng blåbärs- och chokladmuffins och några chokladbollar till fredagens fika för att överraska arbetskamraterna. Och apropå överraskning, självklart bistår vi med catering till överraskningsfesten ni ska hålla för svärmodern eller babyshowern. Det är bara att kontakta oss så sköter vi tillagningen och bakningen av våra goda verk så du slipper göra det själv!

Waynes på Storgatan i Halmstad erbjuder inte bara något för alla smaker i ett brett ekologiskt sortiment, vi tillhandahåller även en mysig mötesplats för dig och dina kära.