Waynes HärnösandStorgatan 35

Öppettider

Adress

Besöksadress

Storgatan 35

871 30 Härnösand

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Centralt beläget i Härnösand på Storgatan 35 hittar ni oss på Waynes. Välkommen in till våra mysiga lokaler på en ekologisk kaffe, härlig frukost, en trevlig lunch eller en mysig fika. Är du inne i centrum i Härnösand och behöver en energipåfyllning är ett besök hos oss alltid lika gemytligt. Ta en stund för dig själv, eller med vännerna, i våra sköna stolar och njut av något smakrikt från vår meny. Har du inte tid att sitta kvar så är en take away från oss alltid lika gott. Hela vår meny går att ta med och avnjuts likaväl på språng, hemma eller på kontoret.

Varför inte starta dagen med en hälsosam och mättande frukost hos oss på Waynes Härnösand. Njut av en perfekt komponerad latte eller espresso, ekologisk yoghurt med bär och granola, eller en färsk fralla med goda pålägg. Behöver du komma igång med jobbdagen kan du alltid ta med din dator och gå igenom mailen eller dagens agenda hos oss. Vi har eluttag och wifi om du behöver det och hos oss är du såklart välkommen att sitta en längre stund med din dator.

Är hungrig och vill ha något mättande till lunch har vi något för alla smaker och dieter. Testa våra hälsosamma sallader, matiga pajer, wraps eller surdegstoasts. Om du är fikasugen har vi mängder med godsaker och fika på menyn. Kom in till oss och njut av en nygräddad bulle, en chokladboll eller en cheesecake eller mycket mer. För den som är sugen på någon mer nyttig fika har vi bland annat goda smoothies och ekologiska och veganska råbollar i hallon- och lakritssmak.

Vi på Waynes Härnösand ser fram emot ditt besök. Välkommen!