Waynes HelsingborgSödergatan 30

Öppettider

Adress

Besöksadress

Södergatan 30

252 25 Helsingborg

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen in till oss på Waynes Söder i Helsingborg. Kom in i värmen och njut av en ekologisk kaffe, härlig frukost, mättande lunch eller mysig fika. Hos oss finns något för alla olika tillfällen och smaker. Varför inte bjuda med dig din vän på en kopp nybryggt ekologisk kaffe och en nygräddad bulle efter en promenad i området kring Söder. Eller ta med dig en kollega på en mättande och nyttig lunch som paus under arbetsdagen. Alla tillfällen passar Waynes Söder.

Studerar du på Campus Helsingborg och behöver studera till en tenta eller skriva på en uppgift har vi både studentrabatt och wifi. Hos oss är du alltid välkommen att stanna med datorn en längre stund. Behöver du ladda datorn eller mobilen har vi flera eluttag till förfogande i våra lokal.

Vi på Waynes Söder har öppet för frukost och att starta dagen med en frukost från Waynes är alltid lika lyxigt. Njut av en god fralla och krämig latte, perfekt tillredd av våra duktiga baristor. Eller smaka våra goda smoothies eller på vår ekologiska yoghurt med bär och granola. Ta med dig din mormor eller mamma på en härlig lång frukost. Kommer du hit som pensionär erbjuder vi såklart pensionärsrabatt!

Har du inte tid att stanna för att äta frukost, lunch eller fika så går såklart allt på vår meny att köpa med som take away. Har ni kontor på Söder eller i närheten kan ni även beställa catering att ta med till kontoret. En nybakad fralla och en färskpressad juice är alltid lika populärt till frukostmötet. Ska du hålla i teamlunch- eller fika uppskattas alltid catering från oss på Waynes Söder.

Vi på Waynes ser fram emot ditt besök!