Waynes HudiksvallStorgatan 25

Öppettider

Adress

Besöksadress

Storgatan 25

824 30 Hudiksvall

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Mitt i centrala Hudiksvall ligger vår egna pärla och favoritkafé placerat på Storgatan nära Strömmingsundet. Waynes erbjuder något för alla, vare sig du är sugen på en klassisk fika, ett hälsosamt mellanmål eller en stadig lunch.

Är du ute och strosar på stan, springer ärenden eller njuter av de vackra omgivningarna är ett stopp hos oss perfekt! Låt dig förföras av vårt 100% ekologiska kaffe och te väl tillagat av våra kunniga baristor och välj något från vår uppsjö av bakverk att äta till. Ta med dig din bästa vän, bokklubben, svärmor och din familj till oss för en mysig lördagslunch. Vi serverar allt från surdegstoast med tryffel och grönkål, naantabröd med rostbiff och dragon till kycklingsallad, något för alla! Självklart finns veganska och glutenfria alternativ. Drick en alkoholfri mojito med blåbär och lavendel till, eller varför inte en smoothie med spenat och ananas? Avrunda med en bit mockatårta eller en bit äppelpaj med vaniljsås och en underbar bryggkaffe gjord på 100% arabicabönor eller varför inte en ljuvlig chai latte? För den som har bråttom till jobbet är det bara att hoppa in till oss och köpa med sig en mörk frukostfralla med ost och skinka och en ekologisk yoghurt med blåbär och granola till sin take away-latte, vips så är morgonen räddad och du hinner fram till jobbet i tid!

Vårt centralt belägna kafé, mitt i Hudiksvalls hjärta, gör det smidigt att ta sig hit, vare sig du bara har tid för ett kort stopp eller vill sitta och umgås med dina vänner länge och låta timmarna flyga förbi. Låt vår fantastiska personal hjälpa dig se till att besöket hos oss blir till din belåtenhet och låt dig väl smaka av vårt underbara utbud!