Waynes JönköpingKompanigatan 16

Öppettider

Adress

Besöksadress

Kompanigatan 16

553 05 Jönköping

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen in till oss på Waynes i Asecs köpcentrum i Jönköping på en välförtjänt paus under shoppingrundan. Eller varför inte starta dagen hos oss på en lite senare frukost när Asecs öppnar och förbered dig inför dagen i din egna takt. Slå dig ner i våra sköna fåtöljer och njut av en lugn stund med en kopp nybryggd ekologisk kaffe i handen. Beställ en energigivande färskpressad juice, smoothie eller en ekologisk yoghurt med bär och granola. Eller varför inte en färsk fralla med gott pålägg eller en varm scones med creme cheese och marmelad. Njut av frukosten samtidigt som scrollar igenom mobilen eller läser om vad som hänt i världen i dagstidningen. Behöver du komma igång med jobbdagen kan du ta med datorn till oss och koppla upp dig på vårt wifi samtidigt som du vaknar till av en god kaffe. Behöver du ladda mobilen eller datorn har vi eluttag till förfogande. Har du inte tid att sitta kvar på frukost är den minst lika god att ta med att äta på språng.

Är du sugen på något mer matigt har vi en gedigen lunchmeny för alla tillfällen. Vill du ha ett lunchmöte med kollegorna, äta långlunch med vännerna under shoppingrundan i Asecs eller köpa med dig lunch att äta hemma eller på kontoret så har vi på Waynes många nyttiga, vällagade och mättande alternativ.  Varför inte beställa en varm surdegstoast med tryffel och grönkål, en chevré och rödbetssallad eller en filorulle med kyckling för att stilla hungern?

Hos oss på Waynes i Asecs är det alltid lika trevligt att fika. Våra proffsiga baristor tillreder kaffedrycker i världsklass och vi använder oss bara av ekologiska kaffebönor och téer. Är du sötsugen kan vi tipsa om vår goda äppelpaj med vaniljsås, vår krämiga chokladboll eller våra blåbärs- och chokladmuffins. Vill du testa något lite nyttigare men är fortfarande ute efter något sött har vi veganska och ekologiska råbollar med smak av hallon och lakrits.

Välkommen in till oss på Waynes inne i Asecs köpcentrum i Jönköping!