Waynes KalmarSkeppsbrogatan 12

Öppettider

Adress

Besöksadress

Skeppsbrogatan 12

392 31 Kalmar

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Varmt välkommen till Waynes Kalmar placerat i köpcentret Baronen mitt i de vackra centrala delarna av Kalmar precis intill hamnen. I detta anrika område finns både sevärdheter, park, hav och slott bara ett stenkast från oss. Waynes Kalmar är stolta över att presentera vårt välsmakande breda sortiment av mättande luncher, energigivande mellanmål, små och stora bakelser och vårt alldeles egna ekologiska kaffe och te.

Ta med dig vännen, familjen, dina föräldrar och grannen och kom och njut av en härlig söndagslunch och låt dig väl smaka på någon av våra kreativa rätter. Varför inte en wrap med handskalade räkor, spetskål och peruansk bulgur eller en surdegstoast med tryffel och grönkål? Till det kan ni dricka en alkoholfri mojito med gurka eller blåbär och lavendel. Sedan avrundar ni måltiden med en utsökt latte macchiato och en bit varm och äppelpaj med vaniljsås.

Eller ta med dig bästa vännen eller din partner på en lång och trevlig lördagsfrukost där ni beställer en bagel med lax och pepparrot och en ciabatta med pesto och mozzarella eller scones med cream cheese och marmelad och croissanter. Är ni riktigt hungriga kan ni även ta in en ekologisk yoghurt med blåbär och granola och dricka någon av våra ljuvliga smoothies till. Självklart finns färskpressad apelsinjuice och bryggkaffe hos oss.

Har du en kortare lunchrast och vill äta lunchen vid skrivbordet passar en take away-lunch perfekt från Waynes. Köp till din favoritkaffe och en liten mockatårta så känns lunchen genast ännu lyxigare!

För dig som är sugen på utflykt till Öland kan du både ta cykelfärjan över Kalmarsund från hamnen precis vid oss, eller den smidiga Ölandsbron strax norrut. Köp med dig en utsökt picknick med lunch och bakverk från oss och låt äventyret börja!