Waynes KarlskronaBorgmästargatan 20

Öppettider

Adress

Besöksadress

Borgmästargatan 20

371 34 Karlskrona

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen till Waynes Karlskrona på Borgmästargatan 20. Centralt beläget i stan, mitt bland kullerstensgator och historiska byggnader, hittar ni oss på Waynes. Njut av en nybryggd kopp ekologisk kaffe, lunch eller fika inne i våra mysiga lokaler. Eller slå dig ner på vår trevliga uteservering när vädret tillåter. Varför inte dricka en alkoholfri mojito med blåbär och lavendel till, en gräddig shake med jordgubbstårtsmak, en spenat och ananas smoothie eller något annat svalkande från vår dryckesmeny.

Kom förbi oss på en god ekologisk kaffe, lunch eller fika tillsammans med kompisarna, en kär familjemedlem eller kollegorna. Hos oss på Waynes Karlskrona finns det något för alla olika dieter, intoleranser och allergier. Våra maträtter och bakverk är alla gjorda med kärlek och med fina råvaror. Vi har ett stort ekologisk utbud och allt från vår meny går såklart att ta med som take away.

Hos oss på Waynes Karlskrona arbetar kunniga och erfarna baristor. De tillreder kaffedrycker och té med stor expertis och finess. Våra kaffebönor och téer är utvalda med stor omsorg och är såklart 100 % ekologiska. Vi kan tipsa om en god cappuccino, en klassisk espresso eller en latte tillagad med perfekt krämig skummad mjölk. Är du mer sugen på té rekommenderar vi en grön energigivande matchalatte, en rykande kopp ekologisk earl gray eller varför inte en isté. Har du inte tid att stanna kvar så köper du med dig som take away att ta med på promenaden eller när du går på ärenden i Karlskrona centrum.

Är du i planerna av att hålla ett kalas, lansering eller bjuda kollegorna på något att äta till mötet erbjuder vi på Waynes Karlskrona även catering. Vill du inte stå i köket själv hela veckan eller saknar du inspiration så hjälper vi gärna till. Kontakta oss i förväg så förbereder vi allt åt dig.

Välkommen till Waynes Karlskrona!