Waynes KarlstadTingvallagatan 8

Öppettider

Adress

Besöksadress

Tingvallagatan 8

652 25 Karlstad

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Varmt välkommen till Waynes Karlstad vid Stora Torget i Tingvalla. Bättre läge kan du inte hitta! Vi erbjuder underbara rätter, delikat fika och aptitretande frukost centralt i Karlstad, vare sig du vill komma in och njuta av vårt utbud i våra trivsamma lokaler eller ta med dig en take away. Vi har det du önskar!

Vad sägs om en lång och härlig lördagsfrukost med din älskade partner på vår uteservering i solen med utsikt över Karlstads domkyrka. Beställ in färska croissanter, scones med cream cheese och marmelad, ekologisk yoghurt med bär och granola och avnjut det tillsammans med smoothies av mango och ananas eller jordgubb och blåbär. Självklart en god kopp ekologiskt kaffe eller te till. Lördagen kan inte börja bättre!

Vill du njuta av en picknick i höst- eller vårvädret rekommenderar vi att ta med dig en filt och hämta upp en värmande kopp chai latte, en wrap med kyckling- och cashewröra och varma kanelbullar för att sedan promenera bort till Residensparken och slå dig ner. Där har du en vacker utsikt över Klarälven och Teaterparken i Klara.

Har du en stressig dag på jobbet och behöver en näringsrik och stärkande lunch rekommenderar vi att hoppa in hos oss för att hämta upp en god chévre- och rödbetssallad eller en räksallad med hållbart fiskade räkor, spetskålsmix, sötpotatishummus och bulgur med koriander och lime. Unna dig din favoritkaffe och en liten mockatårta så ska du se att lunchen vid skrivbordet på kontoret blir fenomenal!

Likaså om du är sen till en föreläsning på universitetet men inte hunnit äta frukost, köp med en frukostfralla med ost och skinka eller en ciabatta med pesto och mozzarella och en trippel espresso så ska du se att du vaknar till och är redo för utbildning! Vi på Waynes Karlstad vid Stora Torget i Karlstad finns här för dig!