Waynes KarolinskaEugeniavägen 19

Öppettider

Adress

Besöksadress

Eugeniavägen 19

171 64 Solna

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Varmt välkommen till Waynes i Karolinska Universitetsjukhuset i Solna. Vi erbjuder fantastiska rätter och söta bakverk med stans bästa kaffe. Waynes är Sveriges första KRAV-märkta kafékedja vilket vi stolt bär upp. Kom in och prova våra läckerheter och njut av av våra trevliga lokaler.

Har du en stressig dag på jobbet med knapp tid för lunch? Sväng förbi oss och hämta upp någon av våra goda rätter, vad sägs om en chévre- och rödbetssallad, en krämig lasagne med nötfärs som är toppad med parmesan och örtolja eller en wrap med kyckling- och cashewröra? Självklart med ditt favoritkaffe till. Eller ta med dig kollegorna till oss och avnjut lunchen hos oss på Waynes. Avsluta med en liten sötsak såsom en minimud choklad eller en mockaruta för högre arbetsmoral resten av dagen.

Eller har du inte hunnit äta frukost efter morgonträningen och nu är på väg till jobbet för en lång arbetsdag? Hoppa in hos oss och köp med en ljus eller mörk frukostfralla, en delikat smoothie med smak av spenat och ananas, jordgubb och blåbär, mango och ananas eller en yoghurtsmoothie med smak av jordgubb och vanilj. Självklart är alla våra smoothies ekologiska. Kanske kan vi locka med en ekologisk latte med trippel espresso för den riktigt långa arbetsdagen som väntar?

Ska du besöka din vän på Karolinska med tidningar och vindruvor och ska bjuda på fika så kan vår underbara, luftiga och smakrika, blåbärscheesecake eller våra saftiga kanelbullar passa. Söker ni något hälsosammare kan vi rekommendera våra råbakverk. Vi har till exempel råboll hallon lakrits gjord av bland annat cashewnötter och dadlar eller en mockatårta med ingredienser såsom havregryn, dadlar, rissirap, kakao och en skvätt kaffe.

Välkommen in till oss!