Waynes KungsbackaKungsparksvägen 80

Öppettider

Adress

Besöksadress

Kungsparksvägen 80

43439 Kungsbacka

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Varmt välkommen till Waynes i Hede Fashion Outlet i Kungsbacka. Vi är ett gemytligt kafé med fokus på kvalitet och underbara smaker. Kom in och prova någon av våra mättande luncher, utsökta bakverk eller gudomliga kaffe och te. Självklart serverar vi spännande shakes, smoothies och frappes också.

Är du i Hede Fashion Outlet för att fynda märkesvaror en myllrande lördag rekommenderar vi att komma in till oss på Waynes för en stunds andpaus. Varför inte beställa en surdegstoast med tryffel och grönkål, en kallrökt laxsallad med hovmästarsås eller en filorulle med kyckling för att stilla hungern? Köp till en av våra lyxiga kaffe som våra superproffsiga baristor bereder åt dig. Vi kan tipsa om en cappuccino, en cortado eller en latte macchiato. Är du mer sugen på te rekommenderar vi en chailatte eller varför inte en iste? Självklart är allt vårt kaffe och te 100% ekologiskt, liksom en stor del av vårt övriga sortiment. Som pricken över i:t kan du beställa in en luftig och smakrik blåbärscheesecake. Efter denna lyxiga lunch är du redo att ta ge dig in i butikerna igen!

Vill du däremot börja helgen med en njutningsbar och långsam frukost innan du och bästa vännen shoppar loss i Hede tillhandahåller vi det bästa som kan tänkas. Vad sägs om färska croissanter, scones med cream cheese och marmelad, ekologisk yoghurt med blåbär och granola, frukt- och bärsmoothies i olika variationer, ditt favoritkaffe- eller te, färskpressad apelsinjuice…Ja du märker att helgen inte kan börja på bättre sätt.

Ta med dig dina vänner, din familj, grannen, den nya kollegan, din mormor, din käresta eller en god bok och kom till oss för att inta något ur vårt fantastiska sortiment. Här i vårt kafé eller som take away. Välkommen!