Waynes LimhamnLimhamnsvägen 117

Öppettider

Adress

Besöksadress

Limhamnsvägen 117

216 48 Limhamn

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen till våra mysiga lokaler på Waynes Limhamn på Limhamnsvägen 117. Slå dig ner i våra sköna stolar vid ett av de stora fönsterna och titta på förbipasserande samtidigt som du dricker en härlig kopp varm choklad med ekologisk vispad grädde eller något annat gott från vår meny. Vi på Waynes är stolta över vårt stora ekologiska utbud och vår breda meny. Waynes Coffee är faktiskt Sveriges första KRAV-märkta kafékedja. Vi på Waynes strävar efter att erbjuda så många svenska och miljövänligt producerade råvaror och produkter som möjligt.

Hos oss på Waynes Limhamn är alla välkomna oavsett tillfälle. Behöver du köpa med dig en fralla med gott pålägg och en nybryggd ekologisk kaffe att äta på väg till jobbet har du kommit rätt. Vill du avnjuta en lång lunch med vännerna, eller bara en snabblunch med en kollega, är Waynes Limhamn stället för dig. Prova vår goda paj med spenat och fetaost, en mättande och fräsch chevré- och rödbetssallad, eller varför inte ett naantabröd med kallrökt lax och pepparrot till lunch. Avsluta lunchen med en perfekt tillredd latte med krämigt skummad mjölk och en nybryggd espresso gjord av ekologiska bönor. Är du ingen kaffedrickare har vi även goda téer, färskpressade juicer och läskande kalla drycker. Våra kaffebönor och alla våra téer är utvalda med stor omsorg och självklart är de 100% ekologiska.

Är du sugen på något sött att fika på har vi mycket gott på vår meny. Vi har allt ifrån chokladbollar och äppelpaj med vaniljsås till nygräddade kanelbullar och cookies med mörk choklad. Välkommen in till oss på Waynes Limhamn!