Waynes LuleåStorgatan 33

Öppettider

Adress

Besöksadress

Storgatan 33

972 32 Luleå

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen till Waynes Luleå på Storgatan 33, inne i Strand Galleria. Slå dig ner i våra härliga soffor och fåtöljer och njut av en lugn stund under shoppingrundan i Strand Galleria. Våra lokaler är trivsamma med gott om platser och mysig inredning och belysning. Här laddar du dina batterier med något gott att dricka och äta.

Hos oss på Waynes Luleå finns något för alla oavsett om du vill stanna på en mysig frukost med din käresta, en långlunch med vännerna, härlig fika med kollegan eller om du bara vill springa in för en snabb take away. Vår meny har många ekologiska alternativ och Waynes är stolta  över att vara Sveriges första KRAV-märkta kafékedja. Våra många ekologiska produkter, excellenta råvaror och förmåga att tillaga mycket på plats bidrar till en otrolig smakupplevelse för er. Testa våra smakrika och mättande smoothies, fräscha sallader eller våra goda nygräddade kanelbullar. Vi har något för alla oavsett dieter, intoleranser eller allergier.

Vår personal på Waynes Luleå inne i Strand Galleria är inte bara trevliga utan är även proffs på att tillreda kaffe- och tédrycker i världsklass. Våra kaffebönor och téer är noggrant utvalda och såklart 100% ekologiska. Våra baristor vet exakt hur mjölk ska skummas, bönor malas och kaffe bryggas. Testa våra krämiga latte macchiato, goda cappuccino eller en klassisk espresso. Är du inte sugen på kaffe har vi allt från goda frappes och shakes, till juliga chailattes eller härligt grönt matchaté. Vi har såklart flera alternativ för mjölk för den laktosintoleranta eller för den som föredrar veganska substitut.

Njut av en härlig stund inne hos oss på Waynes Luleå under din shoppingrunda i Strand Galleria. Välkommen!