Waynes LundBotulfsgatan 5

Öppettider

Adress

Besöksadress

Botulfsgatan 5

223 50 Lund

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Varmt välkommen till Waynes i Centrala staden i Lund. Ditt lokala favoritkafé mitt i hjärtat av lärosätet Lund. Vi på Waynes är stolta över att presentera vårt rika utbud av smakrika och mättande luncher, energigivande frukost, fräscha mellanmål, delikat fika och gudomligt kaffe och te. En stor del av sortimentet är ekologiskt, bland annat kaffet och teet som är 100% ekologiskt. Kom in och smaka på vårt utbud!

Ta med dig kollegorna och kom in på en lyxig fredagslunch. Vi föreslår ett naantabröd med rostbiff och dragon, en räkcocktail med rökt rhode islanddressing eller en klassisk paj med spenat och fetaost. Självklart finns veganskt alternativ.

Drick en läskande (alkoholfri) mojito med lavendel och blåbär eller en iste med smak av fläder, persika eller citron till maten. Efteråt unnar ni er någon av våra frestande bakverk; en mustig kladdkaka med ekologisk vispad grädde, en morotskaka eller en chokladdrypande minimud choklad. Till det bereder våra professionella baristor ert favoritkaffe. Vare sig det är en cortado, latte macchiato eller en koffeinfri americano serveras den perfekt. Är du mer sugen på något annat kan vi rekommendera en chai latte eller varm choklad med ekologisk vispgrädde. Du och dina kollegor kommer mätta och belåtna sväva som på moln tillbaka till jobbet efter denna dröm till lunch!

Om du däremot har ont om tid och inte hinner avnjuta en lugn lunch går det minst lika bra att plocka den med sig som take away.

Kom in till oss för att skriva på uppsatsen med vännerna från nationen (vi erbjuder självklart studentrabatt och har både wifi och eluttag på plats), eller köp med er några goda frappes och smoothies och sätt er i Botaniska trädgården eller Stadsparken för en spontan picknick. Vad ni än önskar serverar vi det i perfekt format på Waynes!