Waynes MölndalBrogatan 17

Öppettider

Adress

Besöksadress

Brogatan 17

43130 Mölndal

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

På Brogatan 17, inne i Mölndals Galleria, hittar ni oss på Waynes. Är du på en shoppingrunda eller bara har vägarna förbi gallerian är du alltid välkommen in till oss på en härlig fikapaus eller lunch. Slå dig ner i våra sköna fåtöljer i våra mysigt inredda lokaler och njut. Hos oss på Waynes i Mölndals Galleria finns det något för alla smaker. Vi har en bred meny med stort ekologiskt utbud och år 2016 blev Waynes Sveriges första KRAV-märkta kafékedja.

Kom in och smaka på våra ljuvliga frallor med gott pålägg, en färskpressad juice och en rykande kopp nybryggt ekologiskt kaffe. Ta med dig din käresta på en lång helgfrukost i Gallerian innan ni behöver börja bocka av inköpslistan för helgen. Behöver du vakna till har vi många olika koffeinhaltiga drycker. Våra baristor gör utsökta kaffe- och tédrycker med stor kunskap och kärlek. Smaka på en enastående latte gjorde på perfekt krämigt skummad mjölk och nybryggd espresso, eller varför inte smaka på en klassisk ekologisk americano eller en härlig kopp med cappuccino.  Vi har flera sorters mjölk och alternativ för mjölk för de laktosintoleranta eller för dem som föredrag veganska alternativ.

Är du hungrig på lunch så finns det mycket gott att välja på här på Waynes i Mölndalds Galleria. Varför inte äta en god chevré – och rödbetsallad till lunch, eller vår fantastiska lasagne eller varför inte vår veganska Oumph!-sallad? Alternativen är många fler och har du inte tid att sitta kvar på lunchen kan du springa in och köpa med dig en som take away och avnjuta på kontoret eller hemma. Avsluta lunchen med en god nygräddad kanelbulle, eller en härlig kladdkaka till fika.

Varmt välkommen in till oss på Waynes i Mölndals Galleria!