Waynes MoraKyrkogatan 4

Öppettider

Adress

Besöksadress

Kyrkogatan 4

792 30 Mora

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Varmt välkommen till Waynes i Mora på mysiga Kyrkogatan i navet av centrum. Här finns det allt du kan önska; lyxig frukost, mättande luncher, hälsosamma mellanmål, goda bakverk och fantastiskt kaffe och te. Självklart är både kaffet och teet 100% ekologiskt liksom många av våra övriga produkter. Kom in och låt dig smaka på vårt underbara utbud!

Vad sägs om en lång och mysig lördagsfrukost där ni beställer in allt ni är sugna på? Kanske en matig ciabatta med salami och bacon eller en bagel med lax och pepparrot? Eller färska croissanter och scones med cream cheese och marmelad tillsammans med färskpressad apelsinjuice och ditt favoritkaffe? Våra kunniga baristor bereder ditt kaffe med expertis, vare sig du önskar en trippel espresso, en cappuccino eller en latte macchiato. Lördagen kan inte börja på ett bättre sätt!

Har du en lång dag framför dig på jobbet och önskar äta en energigivande lunch kan du komma in till oss och köpa med dig den för att äta på jobbet. Beställ en wrap med handskalade räkor, spetskål och peruansk bulgur, en paj med västerbottenost och skinka eller en kallrökt laxsallad med hovmästarsås att njuta av. För att lyxa till det kan du beställa en god bakelse, vad sägs om en cookie med ljus choklad, en morotskaka eller en fluffig blåbärscheesecake? Arbetsdagen kommer te sig mycket bättre efter en lunch som denna!

Då Vasaloppsmålet ligger nära vårt kafé kan vi rekommendera en gudomlig shake med blåbärsmuffinssmak eller en frappe bestående av ekologiskt bryggkaffe mixat med vaniljmjölk och is toppad med ekologisk vispad grädde för dig att fylla på energidepåerna! För extra energi har vi färska råbollar med hallon- och saltlakritssmak.

Varmt välkommen till oss på Waynes i Mora!