Waynes Mörby CentrumMörby Centrum

Öppettider

Adress

Besöksadress

Mörby Centrum

182 31 Danderyd

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen in till oss på Waynes i Mörby centrum. Är du och shoppar i Mörby Centrum är ett besök hos oss på Waynes alltid lika trevligt. Behöver du en välförtjänt vila under shoppingrundan värmer en nybryggd ekologisk kaffe från oss extra bra. Slå dig ner i våra sköna fåtöljer för att ladda dina batterier.

Hos oss stannar många på en långlunch med vännerna. Vi har nyttig och mättande mat för alla olika smaker. Smaka vår goda chévre- och röbetssallad, lasagne eller varför inte en varm grillad surdegstoast med tryffel och grönkål. Är du bara sugen på något litet till lunch, eller på en senare frukost har vi bland annat färska frallor med olika sorters pålägg, smoothies eller ekologisk yoghurt med blåbär och granola. Har du inte tid att stanna går det bra att köpa med sig allt på vår meny som take away. Ibland kan det vara skönt att avnjuta en latte att ta med på tunnelbanan eller på bussen från Mörby Centrum, eller varför inte köpa med en lunch att äta på kontoret under extra stressiga dagar?

Är du sugen på fika har vi flera alternativ hos oss på Waynes i Mörby centrum. Vi har allt i från goda sötsaker till mer hälsosamma alternativ. Hos oss finns det allt från chokladbollar och muffins, till laktos- och glutenfria cookies samt råbollar.

Lunch och fika ackompanjeras gott med någon av våra drycker. Vi har både en kall och en varm dryckesmeny och våra baristor har en stor kunskap i att göra kaffe i världsklass. Våra kaffebönor och téer är noggrant utvalda och 100% ekologiska.

Välkommen till Waynes Mörby Centrum!