Waynes NorrköpingHantverkaregatan 20

Öppettider

Adress

Besöksadress

Hantverkaregatan 20

602 32 Norrköping

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

På Hantverkargatan 20, vid Spiralens köpcentrum mitt i Norrköping, hittar ni oss på Waynes. Välkommen in på en välförtjänt frukost, lunch eller fika under shoppingrundan i Norrköping centrum eller i Spiralen. Hos oss finns något för alla smaker och tillfällen. Vi har en bred meny med ett stort ekologiskt utbud. År 2016 blev Waynes Sveriges första kafékedja att KRAV-märkas och det är något vi såklart är mycket stolta över. Vi eftersträvar närproducerade och ekologiska råvaror och det är något som såklart märks på kvalitén på vårt utbud.

Slå dig ner i våra i våra bekväma fåtöljer, vid ett av våra panoramafönster och titta på förbipasserande Norrköpingsbor, samtidigt som du avnjuter en nybryggd kopp ekologisk kaffe. Är du sugen på en frukost för att starta dagen rekommenderar vi bland annat våra populära smoothies, färska frallor, croissants, ekologiska havregryns gröt, eller vår ekologiska yoghurt med granola och bär. Unna dig en härlig start på dagen hos oss på Waynes Norrköping. Behöver du komma igång med jobbdagen eller med studierna är du alltid välkommen att ta med dig datorn hit och sitta en lite längre stund. Vi har wifi och eluttag till förfogande och dessutom erbjuder vi våra duktiga studenter, men även stadens pensionärer, en välförtjänt rabatt.

Ska du och vännerna träffas på en långlunch, eller vill du köpa med dig en lunch att äta på kontoret, då är vi på Waynes Norrköping platsen för dig. På vår lunchmeny finns något för alla olika smaker, dieter och allergier. Testa en god och matig sallad, eller en rykande varm grillad surdegstoast med gott på. Avsluta lunchen med en perfekt tillredd kopp ekologisk kaffe med eller en nybryggd ekologisk té.

Välkommen till oss hos Waynes Norrköping vid Spiralens köpcentrum!