Waynes NyköpingVästra Storgatan 10

Öppettider

Adress

Besöksadress

Västra Storgatan 10

611 31 Nyköping

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Varmt välkommen till Waynes i Cityarkaden galleria i hjärtat av Nyköping! Waynes erbjuder ett kvalitativt utbud av njutfulla bakverk, goda maträtter, hälsosamma mellanmål och underbart kaffe och te berett av våra kunniga baristor. Självklart är många av våra varor ekologiska, såsom vårt kaffe och te som är 100% ekologiskt.

Ta med dig din bästa vän eller din mamma och kom till Cityarkaden för en trevlig eftermiddag med shopping och njutning. Hos oss på Waynes finner du goda luncher såsom surdegstoast med salami, ruccola och cheddar, vegansk filorulle med kidneybönor och kallrökt laxsallad med hovmästarsås. Önskar ni dricka något fräscht till kan vi tipsa om en alkoholfri mojito, antingen klassisk med mynta och lime, eller en våra kreativa versioner med lavendel och blåbär eller gurka. De är läskande goda! Vill ni unna er något sött efter maten kan en äppelpaj med vaniljsås kanske smaka, eller en minibrownie toppad med marshmallow, kola och kakbitar. Självklart med en rykande varm kaffe eller te till.

Vill du istället få lite egentid med din partner rekommenderar vi en lång och härlig lördagsfrukost hos oss innan ni beger er ut i eventuell shopping. Beställ in ert favoritkaffe, kanske en flat white eller en extra stark cappuccino och en varsin frukostfralla med ljust eller mörkt bröd. Kanske vill ni dela på scones med cream cheese och marmelad och njuta av en varsin rykande färsk kanelbulle? Vad sägs om en fruktig smoothie till? Vi har smak av både mango och ananas, jordgubb och blåbär, spenat och ananas eller yoghurtsmoothie med vaniljyoghurt och jordgubbar. Självklart är alla våra smoothies också ekologiska!

Så kom in och njut av våra delikata rätter och bakverk och vårt gudomliga kaffe. Waynes i Cityarkaden finns här för dig!