Waynes ÖrnsköldsvikStora Torget 3

Öppettider

Adress

Besöksadress

Stora Torget 3

891 33 Örnsköldsvik

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Varmt välkommen till Waynes Örnsköldsvik, ditt lokala favoritkafé med ett underbart utbud av bakverk, kaffe och te, luncher, mellanmål och frukost! Vi på Waynes månar om kvaliteten på varorna vi serverar och därför är en stor del av våra ingredienser helt ekologiska. Såsom kaffet och teet till exempel. Tack vare denna hållbara fokus har Waynes förärats med titeln Sveriges första KRAV-märkta kafékedja. Det är något vi är mycket stolta över. Så kom in och smaka på vår goda och hållbara meny!

Fyller din partner år och du vill fira födelsedagsmorgonen på bästa möjliga sätt? Kom in till Waynes Örnsköldsvik och beställ in en riktigt lyxig frukost. Vi har till exempel nygräddade frukostfrallor av olika sort, croissanter, scones med cream cheese och marmelad, ekologisk yoghurt med granola och blåbär samt färskpressad juice att fresta med. Våra duktiga baristor kan bereda ert favoritkaffe, eller kanske ska ni unna er en lyxlatte med vanilj dagen till ära? Umgås och njut av eran mysiga födelsedagsstund hos oss!

Eller har du en helt vanlig grå onsdag glömt lunchlådan hemma? Kom in till oss på Stora torget och köp med dig en mättande och god take away-lunch! Vi erbjuder rätter såsom smidig wrap med kyckling- och cashewröra, krämig lasagne med nötfärs som är toppad med parmesan och örtolja eller chévre och rödbetssallad med spetskålsmix, linssallad och valnötter. Använd Waynes app för att förbeställa så kan du plocka upp beställningen packad och klar när det passar dig. Smidigare kan det inte bli!

Vare sig du shoppar på Storgatan, har badat med familjen på Paradiset eller ska ha picknick med vännerna i Örnparken, Stadsträdgården eller Lungviksparken har Waynes Örnsköldsvik något gott att erbjuda. Med högsta kvalitet och glädje!