Waynes SalaRådmansgatan 17

Öppettider

Adress

Besöksadress

Rådmansgatan 17

733 30 Sala

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen till Waynes Sala på Rådmansgatan 17 mitt i centrum. Kom in till oss på en härlig frukost, mättande lunch eller mysig fika. Hos oss finns verkligen något för alla olika smaker  och för alla olika tillfällen. Slå din ner i våra sköna fåtöljer och njut av en god kopp nybryggt ekologisk kaffe och en nygräddad kanelbulle. Sätt dig vid en av fönsterplatserna och se på förbipasserande Sala-bor strosa runt på mysiga Rådmansgatan.

Ta med dig bästisen på en efterlängtad träff och långlunch hos oss. Njut av en god chevré- och rödbetssallad, en vällagad lasagne, eller varför inte en god grillad surdegstoast med salami, cheddar och ruccola. Möjligheterna är oändliga och hos oss finns det något för alla oavsett allergier, intoleranser eller dieter. Avsluta lunchen med en perfekt latte som våra baristor tillreder med precision. Våra kaffebönor och våra téer är noggrant utvalda och är såklart 100 % ekologiska. År 2016 utseddes Waynes till Sveriges första KRAV-märkta kafékedja. En utmärkelse vi på Waynes är mycket stolta över och som tydligt märks av i våra smaker. Vi eftersträvar alltid efter närproducerade och ekologiska råvaror och vår mat och våra bakverk är alltid vällagade.

Kommer du in på en mysig fika rekommenderar vi bland annat vår ekologiska och veganska mockatårta, eller vår ekologiska och veganska råboll med smak av hallon och lakrits. Är du ute efter en mer traditionell fika har vi också goda nygräddade kanelbullar,  krämig kladdkaka med vispad grädde eller varför inte vår goda äppelpaj som serveras med en klassisk vaniljsås. Ta med dig tonåringen, din mormor eller kollegan på en härlig fika. Är du student eller pensionär får du även en välförtjänt liten rabatt hos oss på Waynes Sala.

Välkommen in till oss på Waynes på Rådmansgatan i Sala.