Waynes SälenTandådalen

Öppettider

Adress

Besöksadress

Tandådalen

780 67 Sälen

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

STÄNGT FÖR SÄSONGEN

Varmt välkommen till Waynes Tandådalen i Sälens skidområde. Hos oss finns det härliga och mättande rätter, stärkande mellanmål, underbara bakverk och 100% ekologiskt kaffe och te. Kom in och låt dig väl smaka!

Har hela familjen tagit ett härligt förmiddagspass med skidåkning i Centrala Tandådalen med både skidskola och mer avancerad åkning i de svarta backarna för de vuxna? Ta då Stora Backen ner till Waynes kafé för att avnjuta en härlig lunch och gå igenom era upplevelser. Vi serverar varma rätter såsom surdegstoast med tryffel och grönkål, krämig lasagne med nötfärs toppad med parmesan och örtolja och vegansk filorulle med kidneybönor. Är ni sugna på en fräsch dryck till kan vi rekommendera våra goda iste eller alkoholfria mojitos i olika kreativa och frestande smaker. Självklart dricker ni den traditionsenliga varma chokladen med vispad ekologisk grädde efter maten. Sen ger ni er ut i backarna för härlig utförsåkning resten av dagen.

Ska du och dina föräldrar ut i längdspåren och vill packa ner gott fika att ta med i matsäcken? Sväng förbi oss och köp med er några av våra goda bakverk. Vi har saftiga kanelbullar och choklad- och blåbärsmuffins, gluten- och laktosfria cookies med chokladbitar, utsökta mandelbiscotti och chokladbollar. Kom in och köp det ni är sugna på!

Har du och din partner just checkat ut från fjällstugan och vill äta en lång frukost innan dagens slalomåkning? Eller har dagens skidåkning i perfekt pudersnö sugit musten ur er och det är dags för ett energigivande mellanmål? Då är Waynes Tandådalen platsen ni söker, vi har allt ni kan önska för att förgylla er skidsemester!