Waynes SandvikenKöpmangatan 5-7

Öppettider

Adress

Besöksadress

Köpmangatan 5-7

811 39 Sandviken

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Varmt välkommen till Waynes i Kulturcentrum i hjärtat av Sandviken. Ditt lokala favoritkafé med kvalitativt utbud och service! Waynes är stolta att presentera att vi är Sveriges första KRAV-märkta kafékedja tack vare vårt breda utbud av ekologiska varor.

Besöker du en utställning i Konsthallen med din bästa vän och vill smälta intrycken och diskutera konsten ni upplevt är Waynes platsen för er. Beställ in en varsin lunch, vad sägs om en räkcocktail med rökt rhode island dressing och en paj med västerbottensost och skinka? Avnjut en svalkande iste till med smak av fläder, persika eller citron. Efter lunchen kan ni avrunda med en god fika; en cookie med ljus eller mörk choklad som bakas hos oss på fiket och en flat white eller en latte macchiato till. Våra kunniga baristor gör kaffet på allra bästa sätt och ser till att det smakar gudomligt! Självklart är allt kaffe och te 100% ekologiskt.

Har du en långsam lördag och känner för att svänga förbi Folkbiblioteket för att se om din favoritförfattares nya bok finns att låna? Ta med dig låneböckerna och kom och sätt dig hos oss på Waynes för att mysa ner dig med böckerna och underbart fika. Vi har allt från äppelpaj till morotskaka och minimud choklad som är en krämig liten godbit med mjuk chokladfyllning som är toppad med chokladflarn.

Eller har du varit på Gallerian Sandviken som ligger alldeles intill oss för att shoppa är ett besök hos oss precis vad du behöver. Vila fötterna och pusta ut med en stor kopp chai latte och beställ in scones med cream cheese och marmelad för att riktigt njuta en stund i våra gemytliga lokaler.

Välkommen till oss på Waynes i Sandvikens Kulturcentrum för en avslappnad och riktigt smaklig upplevelse!