Waynes SkellefteåVarugatan 21

Öppettider

Adress

Besöksadress

Varugatan 21

931 76 Skellefteå

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen i in till oss på Waynes Skellefteå på Varugatan 21 i Solbackens handelsområde. Är du och shoppar i Solbacken eller går på ärenden och behöver ladda batterierna är ett besök hos oss på Waynes alltid lika trevligt. Slå dig ner vid våra stora fönster ut mot gatan och titta på förbipasserande samtidigt som du njuter av en god kopp nybryggt ekologisk kaffe. Här finns det många bord med sköna mjuka stolar att slå sig ner vid. Smaka vår goda varma choklad toppad med ekologisk vispad grädde, och en nygräddad kanelbulle när snön ligger på och du behöver tina upp.

Vi på Waynes Skellefteå är stolta över vår kunniga och trevliga personal. Våra baristor har en stor erfarenhet att tillreda kaffe, brygga téer och skumma mjölken sådär perfekt. Hos oss på Waynes Solbacken hittar ni i allt från latte och espresso till cappucino och Americano i världsklass. Självklar är våra kaffebönor och téer 100 % ekologiska.

Kom in på en god och mättande lunch med vännerna eller med kollegorna. Har du inte tid att sitta kvar kan du alltid köpa med dig lunchen att äta på kontoret eller hemma. Vår lunch är alltid vällagad och gjord med kärlek. Avsluta lunchen med en härlig godbit. Det finns mycket gott att välja mellan bland alla våra bakverk.

Är du student eller behöver sitta och jobba är du alltid välkommen att ta med datorn till oss. Vi har eluttag och wifi till förfogande och hos oss får du sitta i en inspirerande miljö. Vi erbjuder även en trevlig lite rabatt till stadens studenter och pensionärer.

Välkommen till oss på Waynes vid Solbackens handelsområde i Skellefteå på en mysig ekologisk kaffe, lunch eller fika!