Waynes SkövdeKöpmannagatan 3

Öppettider

Adress

Besöksadress

Köpmannagatan 3

541 45 Skövde

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Varmt välkommen till Waynes i köpcentret Elins Esplanad på Norrmalms handelsområde i Skövde. Vi är Sveriges första KRAV-märkta kafékedja med rätter och bakverk gjorda på råvaror av bästa kvalitet. Självfallet är allt vårt underbara kaffe och te tillverkat av 100% ekologiska bönor och blad. Kom in och njut!

Ska du och dina bästa vänner unna er en shoppinglördag i Elins Esplanad är ett stopp på Waynes ett obligatoriskt nöje. Sätt er ner och njut av varandras sällskap en stund och fyll på energidepåerna med vårt förföriskt goda utbud. Ät en varsin wrap med handskalade räkor, spetskål och peruansk bulgur eller en surdegstoast med salami, cheddar och ruccola och beställ in ert favoritkaffe till. Kanske ni är sugna på något litet gott till efterrätt och beställer in en kladdkaka med ekologisk vispad grädde till eller en underbar chokladboll. Sen är ni redo att shoppa vidare!

Eller ska du och partnern handla ny inredning till hemmet? Då kan vi föreslå en mysig söndagsfrukost hos oss innan ni ger er ut i butikerna. Börja med ett ekologiskt bryggkaffe och varsin färskpressad apelsinjuice och varsin skål ekologisk yoghurt med blåbär och granola eller ekologisk havregrynsgröt med sylt och kanel. Sen avnjuter ni en färsk croissant eller en kanelbulle medan ni går igenom vilka butiker ni först ska gå till. Shoppingdagen kan inte börja på bättre sätt!

Kanske ska du köpa nya träningskläder i köpcentret för din nya hälsosammare livsstil? Självklart har vi nyttigare alternativ även hos oss. Vi har både fräscha och mättande sallader, goda smoothies och delikata råbakverk att njuta av.

Så varmt välkommen till Waynes i Elins Esplanad i Skövde, vi erbjuder något för alla, med fokus på ekologiska varor och fantastisk service!