Waynes SöderhamnKöpmangatan 4

Öppettider

Adress

Besöksadress

Köpmangatan 4

826 30 Söderhamn

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Bredvid fina Strykjärnsparken och Söderhamnsån i mysiga Söderhamn hittar du oss på Waynes. Vi ligger på Köpmangatan 4 och hos oss kan du komma in för att njuta av en ekologisk kaffe, lunch eller fika. Vare sig om du kommer in med kompisgänget, kollegorna eller ensam så är ett besök hos oss alltid lika härligt. Vår personal är alltid lika trevliga och vi har en stor meny som passar alla olika smaker och tillfällen.

Är du och shoppar i gallerian intill, eller promenerar vid ån bredvid är ett besök hos oss på Waynes Söderhamn alltid lika trevligt. Kom in i värmen och njut av en nybryggd ekologisk kaffe, en god kopp varm choklad med ekologisk vispgrädde eller varför inte en trendig grön matchalatte med krämigt skummad havremjölk. Är du sugen på något kallt har vi lyxiga söta shakes och frappes, men också mer hälsosamma smoothies och färskpressade juicer.

Hos oss kommer många för att njuta av en lunch tillsammans med vännerna, familjen eller kollegorna. Smaka på några av våra goda sallader, våra vällagade lasagner eller matpajer, eller varför inte en god wrap eller en varm surdegstoast med gott på. Avnjut lunchen tillsammans med en svalkande alkoholfri mojito med blåbär och lavendel, eller med en uppfriskande isté med smak av fläder, persika eller citron. Hos oss är möjligheterna oändliga och vi har ett stort ekologiskt utbud på menyn.

Samtliga av våra kaffebönor och våra téer är ekologiska och våra baristor tillreder din favoritdryck med stor omsorg. Beställ en klassisk espresso, en rykande kopp te eller en krämig latte och du kommer inte bli förvånad över dess perfektion. Har du inte tid att stanna går allt på vår meny att ta med som take away.

Välkommen in till oss på Waynes Söderhamn på en kaffe, lunch eller fika!