Waynes SödertäljeGamla Rådhuset

Öppettider

Adress

Besöksadress

Gamla Rådhuset

151 71 Södertälje

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Varmt välkommen till Waynes Södertälje, ditt lokala favoritkafé! På östra sidan av Stortorget i Södertälje centrum ligger Waynes i anrika Rådhusets lokaler. Byggnaden anses vara Södertäljes äldsta profana byggnad som uppfördes redan 1734. Waynes är stolta över att få vara en del av denna historiska interiör och vill även passa på att berätta att Waynes är Sveriges första KRAV-märkta kafékedja. Kom in till oss för att avnjuta en god lunch, läckert fika, hälsosamma mellanmål och 100% ekologiskt katte och te!

Har du planerat in en shoppinghelg i Södertälje City med dina vänner kan en fikapaus hos Waynes vara perfekt för att fylla på energidepåerna och pusta ut hos en stund. Beställ in ert favoritkaffe som våra kunniga baristor bereder till perfektion, vare sig du önskar koffeinfritt kaffe eller en trippel espresso i din latte. Unna er också goda bakverk såsom saftig morotskaka, förförisk kladdkaka med ekologisk vispad grädde eller varm äppelpaj med vaniljsås till. Umgås och njut av varandras sällskap hos oss innan ni beger er ut i shoppingen igen!

Kanske du har glömt matlådan hemma och behöver gå ut för att köpa din lunch? Kom in till oss och hämta upp ett naantabröd med kallrökt lax och pepparrot eller en filodegspaj med spenat och fetaost och en take away-cappuccino och dagen är räddad!

Eller har du och din sambo planerat in en lugn och skön helg med besök på Torekällberget och promenader längs med Maren? Börja helgen hos oss med en lördagsfrukost som sätter stämningen för resten av helgen! Waynes Södertälje har varma scones med cream cheese och marmelad, frukostfrallor med ljust och mörkt bröd, ekologisk havregrynsgröt eller yoghurt med topping, bagels, croissanter, färskpressad juice, underbara smoothies och färskbryggt kaffe.

Välkommen till Waynes Södertälje och smaka på vårt fantastiska utbud!