Waynes SollentunaSollentunavägen 163

Öppettider

Adress

Besöksadress

Sollentunavägen 163

191 62 Sollentuna

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

På Sollentunavägen 163, mitt i Sollentuna centrum hittar ni oss på Waynes. Hos oss är alla välkomna på en ekologisk kaffe, frukost, lunch eller fika. Hos oss på Waynes finns något för alla olika tillfällen och smaker. Oavsett om du varit ute på en barnvagnspromenad runt Edsviken och behöver värma upp dig, eller om är du på en shoppingrunda i Sollentuna Centrum så finns vi på Waynes här för dig.

Vi på Waynes Sollentuna har en bred meny med ett stort ekologiskt utbud. Det är något vi är mycket stolta över och vi på Waynes strävar hela tiden efter att erbjuda maträtter och bakverk tillverkade på ännu mer ekologiska och närproducerade råvaror. Alla våra kaffebönor och våra téer är 100 % ekologiska och våra baristor besitter stor kunskap. De tillreder kaffedrycker i världsklass och vet exakt hur de ska göra för att skumma mjölken sådär perfekt krämig, eller hur de ska göra för att brygga det godaste, mest välsmakande kaffet.  Varför inte testa en härlig latte, god cappuccino, en klassisk espresso eller något annat gott från vår meny. Är du inte sugen på kaffe så har vi en många andra alternativ. Varför inte tina upp med en stor kopp varm choklad med ekologisk vispad grädde, en grön trendig matchalatte, eller en rykande het kopp té.

Våra luncher är alltid lika populära. Testa våra hälsosamma och mättande sallader, goda matiga pajer, eller fräscha wraps. Avnjut lunchen på plats, tillsammans med vännerna eller kollegorna. Har du inte tid att sitta kvar går allt på vår meny att ta med som take away. Avsluta lunchen med en god fika. Testa våra populära nygräddade kanelbullar, vår äppelpaj eller varför inte något annat gott från oss att fika.

Varmt välkommen in till oss på Waynes i Sollentuna Centrum!