Waynes Nacka ForumVikdalsvägen 4

Öppettider

Adress

Besöksadress

Vikdalsvägen 4

131 40 Nacka

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen till Waynes i Nacka Forum! Besöker du shoppingcentret hittar du oss lätt då vi ligger i mitten av markplanet och erbjuder färska måltider och nybakat fika av högsta kvalitet. Vi är noggranna med vad det är vi serverar och ser därför till att så mycket som möjligt är ekologiskt, däribland kaffet och teet som alltid är just 100% ekologiskt.

Är du ute med familjen på ett shoppingäventyr i Nacka Forum och behöver ladda batterierna lite är Waynes platsen för er! Ge barnen ett gott mellanmål med ekologisk yoghurt, blåbär och granola, en råboll med hallon- och saltlakrits och en varsin cookieshake eller en ekologisk smoothie med mix av jordgubbar, vaniljyoghurt och mjölk. Ni vuxna kan avnjuta en frappe med ekologiskt bryggkaffe, vaniljmjölk och ekologisk vispad grädde med olika smaksättning. Eller en helt vanlig caffe latte om ni hellre önskar det! Familjen kommer få bättre energinivåer och ni orkar alla shoppa resten av dagen.

Ska du storhandla inför veckans matmeny men inte ännu hunnit äta middag passar våra snabba och näringsrika rätter perfekt att avnjuta hos oss eller på stående fot om tiden är knapp. Vad sägs om en smidig wrap med kyckling och cashewröra eller ett naantabröd med kallrökt lax och pepparrot? Självklart har vi även sallader såsom räksallad, chévre- och rödbetssallad och vegansk Oumph!-sallad.

Planerar du en firmafest eller ett släktkalas men saknar inspiration till att laga maten och sötsakerna själv erbjuder vi catering hos Waynes i Nacka Forum. Konsultera oss för ett smakrikt och vinnande upplägg och njut av festligheterna istället för att stå i köket själv hela veckan.

Vad du än är sugen på, en rejäl lunch med kollegan, gott fika med bästa vännen eller ett praktiskt take away-snack har vi det i godast möjliga form hos oss på Waynes!