Waynes Sickla köpkvarterJärnvägsgatan 5

Öppettider

Adress

Besöksadress

Järnvägsgatan 5

131 54 Nacka

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Varmt välkommen till Waynes i Sickla köpkvarter! Vi erbjuder kvalitativ frukost, mättande lunch, underbara mellanmål, supergott fika och lyxiga kaffedrycker. Vi är stolta över vårt stora ekologiska utbud, då vi aldrig tummar på kvaliteten, till exempel är allt vårt kaffe och te 100% ekologiskt. Kom in till oss i Sickla och smaka!

Är du ute och shoppar med bästa vännen i Sickla köpkvarter och söker en plats att pusta ut ett slag på och vila fötterna, är Waynes din trygga hamn. Unna er en god fikapaus med delikatesser såsom morotskaka, färska kanelbullar och fyllig kladdkaka med ekologisk vispad grädde. Njut av en shake med smak av jordgubbstårta eller en smoothie med mango och ananas och en varsin espresso tillredd av våra välutbildade baristor. Efter denna energikick ska ni se att ni orkar shoppa vidare resten av eftermiddagen!

Varför inte hålla det viktiga kundmötet hos oss medan du bjuder på en god lunch för ett intimare intryck? Imponera med ett naantabröd med rostbiff och dragon, en kallrökt laxsallad med hovmästarsås eller en chévre- och rödbetssallad? Till det dricker ni en läskande alkoholfri mojito med smak av lavendel och blåbär eller gurka. Sedan avrundar ni med varsin flat white eller cappuccino och avnjuter en varsin gudomlig och ekologisk mockatårta. Du ska se att mötet ger resultat och att ni går därifrån nöjda och belåtna.

Ska du och partnern ut och köpa julklappar eller presenter i Sickla köpkvarter rekommenderar vi en avslappnad frukost hos oss innan ni ger er ut i butikerna. Vi har allt från ekologisk havregrynsgröt med sylt och kanel till färska frukostfrallor och croissanter, smoothies och färskpressad juice.

Vad du än behöver bistår vi med fika och måltider snabbt serverade och alltid med det lilla extra!