Waynes SundbybergTulegatan 18

Öppettider

Adress

Besöksadress

Tulegatan 18

172 78 Sundbyberg

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen till Waynes i Sundbyberg på Tulegatan! Ditt lokala favoritkafé med underbart utbud av läckerheter och goda rätter med 100% ekologiskt kaffe och te. Waynes är faktiskt Sveriges första kafékedja som är KRAV-certifierat, det är något vi är stolta över!

Ska du ta en lång söndagspromenad runt Lötsjön och Råstasjön med hunden kan vi rekommendera ett stopp hos oss först, för självklart är hundar välkomna! Ät en bagel med lax och pepparrot och drick en härligt svalkande iste med smak av persika, fläder eller citron till. Sedan är det bara att promenera ner till naturreservatet vid Golfängarna och insupa det rika fågellivet och naturen.

Eller ska du göra lite lördagsshopping i Sundbybergs centrum en solig vårdag är du välkommen att slå dig ner på vår uteservering för en god frukost först. Vi rekommenderar nybakta scones med cream cheese och marmelad, frasiga croissanter, ekologisk yoghurt med granola och blåbär och färskpressad apelsinjuice till. Låt dig njuta av vårsolen och den fantastiska frukosten i lugn och ro. När du är klar kan du köpa med dig en take away-latte macchiato att sippa på medan du promenerar vidare mot shoppingen i Sumpan.

Har du ett lunchmöte med en potentiellt ny kund är Waynes i Sundbyberg perfekta platsen för er! Bjud på en matig ciabatta med kyckling och bacon eller en kallrökt laxsallad med hovmästarsås tillsammans med en fräsch alkoholfri mojito med smak av lime och mynta, gurka eller lavendel och blåbär. Avrunda mötet med en cappuccino eller en cortado och till det smakar ni på något av våra råbakverk; råboll hallon och lakrits eller en mockatårta.

Varmt välkommen till Waynes på Tulegatan i Sundbyberg önskar vår fantastiska och välutbildade personal! Vi finns här för dig.