Waynes TäbyStora Marknadsvägen 15

Öppettider

Adress

Besöksadress

Stora Marknadsvägen 15

183 70 Täby

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen till oss på Waynes inne i Täby centrum.  Är du sugen på en god kopp ekologisk och nybryggd kaffe och på en välförtjänt sittpaus under shoppingrundan så är du alltid välkommen in till Waynes. Är du i sugen på en lång helgfrukost med din käresta, vill äta lunch med vännerna, eller är du sugen på en god fika med familjen finns vi på Waynes här för dig. Hos oss finns något för alla olika smaker och tillfällen och har du inte tid att sitta kvar går allt på vår stora meny att ta med som take away.

Vi på Waynes är väldigt stolta över vårt stora ekologiska utbud och vi är sedan 2016 Sveriges första KRAV-märkta kafékedja. Våra kaffebönor och téer är samtliga ekologiska och på vår meny finns det flera ekologiska rätter och fika. Kom in till Waynes i Täby Centrum och njut av en härlig fika på vår veganska och ekologisk mockatårta, eller varför inte en varm choklad med vispad ekologisk grädde och en nygräddad kanelbulle.

Vill du komma ut och jobba eller plugga framför datorn i en inspirerande miljö är du alltid välkommen till oss. Hos oss kan du sitta lite längre och vi har wifi och eluttag till förfogande ifall du skulle behöva det. Vi erbjuder även alla studenter och pensionärer en trevlig liten rabatt.

Har du kontor i närheten och planerar att bjuda dina kollegor eller kunder på fika eller lunch erbjuder vi på Waynes Täby Centrum hjälp med catering. Ska du hålla i ett dop eller i en fest och inte orkar stå i köket hela veckan hjälper vi dig. Kontakta oss i förväg så kan vi ordna med god fika, en mättande lunch eller en härlig frukost, eller med något annat som passar just er.

Välkommen till oss på Waynes i Täby Centrum!