Waynes UddevallaTorp Köpcentrum

Öppettider

Adress

Besöksadress

Torp Köpcentrum

451 76 Uddevalla

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Varmt välkommen till Waynes Uddevalla i Torp Köpcentrum. Waynes erbjuder fantastiska bakverk, goda luncher, gudomligt kaffe och te och mättande mellanmål. För dig att avnjuta hos oss eller ta med som take away. Waynes månar om kvaliteten av vårt utbud och har tack vare våra hållbara produkter ärats som Sveriges första KRAV-märkta kafékedja! Kom in till oss och låt dig väl smaka.

Är det dags för shopping av en ny höstgarderob, julklappar eller nya badkläder i Torp Köpcentrum? Då kan en fikapaus hos Waynes fylla på dina energidepåer och låta dig andas ut en stund. Våra kunniga baristor kan göra en välsmakande chai latte eller en latte macchiato åt dig, självklart är de 100% ekologiska. Till det kanske en varm kanelbulle eller en cookie med ljus eller mörk choklad kan passa? Vi har ett brett utbud att välja mellan, så kom in och dina smaklökar bestämma vad du är sugen på just idag!

Har du en stressig dag på jobbet och en lunchrast som ser allt kortare ut? Sväng förbi oss och plocka med dig en räkcocktail med rökt rhode islanddressing eller en kycklingsallad med spetskålsmix, linssallad, ärtskottsmix och sotpotatishummus att ta med dig tillbaka till kontoret. Du kan till och med förbeställa din order på Waynes app och hämta upp beställningen när det passar dig! Allt för att fungera så smidigt som möjligt för våra favoritkunder.

Eller ska du storhandla inför veckan och behöver ett snabbt mellanmål innan du ger dig in i matbutiken? Köp en god ekologisk smoothie i olika bär- eller fruktsmaker och ett gott råbakverk som är både ekologiska och gluten- och laktosfria. Nu ska du se att shoppingen går som på räls och du inte glömmer det där viktiga du alltid gör.

Välkommen till Waynes Uddevalla i Torp Köpcentrum, vi finns här för dig!