Waynes UmeåMarknadsgatan 3

Öppettider

Adress

Besöksadress

Marknadsgatan 3

904 22 Umeå

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Välkommen till Waynes inne i Avion Shoppingcenter i Umeå. Är du på en shoppingrunda inne i Avion och behöver ladda dina batterier är ett besök hos på på Waynes alltid lika trevligt. Hos oss serveras det alltid ekologiskt kaffe, vällagad god mat och nybakad fika. Avnjut en krämigt god och ekologisk latte, tillredd av våra duktiga baristor, och en nygräddad kanelbulle. Eller varför inte testa våra färska frallor med gott pålägg, en klassisk ekologisk espresso och en färskpressad juice under en härlig lång helgfrukost hos oss. Få den bästa starten på dagen med din käresta innan ni börjar checka av inköpslistan för helgen.

Är du sugen på lunch har vi flera goda alternativ på vår breda meny. Testa vårt naantabröd med rostbiff och dragon, en chevré- och rödbetssallad eller en klassisk paj med spenat och fetaost. Självklart har vi på Waynes Avion även veganska alternativ. Vill du dricka något läskande till maten har vi alkoholfri mojito med gurka, eller så testar du vår törstsläckande isté med smak av fläder, citron eller persika. Hos oss på Waynes Avion finns det sannerligen något för alla, och för alla olika tillfällen.

Har du bestämt en efterlängtad träff med bästisen, vill bjuda ut tonåringen på en shoppingrunda i Avion shoppingcenter eller vill du ta med dig en kollega på en bensträckare är en fika inne hos oss på Waynes Avion alltid lika härligt. Vi har många goda bakverk på vår meny och det finns något för alla oavsett om du är sugen på ett klassiskt bakverk, eller om du vill fika på något lite nyttigare. För den traditionella kan du testa vår kladdkaka med ekologisk vispad grädde, en morotskaka eller en god äppelpaj med vaniljsås. Är du sugen på något annat har vi ekologiska och veganska alternativ, bland annat mockatårtbitar eller råbollar med hallon- och lakritssmak.

Välkommen in till oss på Waynes Avion!