Waynes UppsalaSmedsgränd 4

Öppettider

Adress

Besöksadress

Smedsgränd 4

753 20 Uppsala

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Varmt välkommen till Waynes Uppsala, ditt lokala favoritkafé mitt i stadens kärna. Hos oss finner du aptitretande maträtter, snabba mellanmål, underbart kaffe, aptitretande frukost och såklart en massa goda bakverk! Waynes tummar inte på kvaliteten utan enbart det bästa är gott nog för oss och våra gäster. Därför har vi ett rikt utbud av ekologiska och hållbara produkter som i sin tur har resulterat i att vi har utnämnts till Sveriges första KRAV-märkta kafékedja!

Har du en lång dag på jobbet framför dig och vill unna dig en riktigt mättande och god lunch? Kom då in till oss på Waynes Uppsala och avnjut en fräsch kycklingsallad med spetskålsmix, linssallad, ärtskott och sötpotatishummus eller ett naantabröd med rostbiff och dragon. Självklart har vi både veganska och vegetariska alternativ också. Beställ in ditt favoritkaffe och en liten bakelse till efterrätt så ska du se att energin räcker hela dagen på jobbet! Hinner du inte äta lunchen hos oss går det minst lika bra att få med sig den som take away. Beställer du via Waynes app är lunchen packad och klar för dig att hämta upp när det passar dig.

Studerar du vid Uppsala Universitet och har en uppsats att lämna in? Ta med dig vännerna från kåren och nationen och sätt er hos oss för att skriva och fika. Våra goda bakverk såsom blåbärscheesecake, kladdkaka med ekologisk vispad grädde, morotskaka och varm äppelpaj med vaniljsås tillsammans med en latte med trippel shot espresso sätter igång tankeknölarna och plugget går lättare. Självklart har vi eluttag för datorer, Wifi och studentrabatt för att studenterna ska känna sig hemma här hos oss på Waynes Uppsala!

Vare sig du är sugen på en take away-frukost, en härlig lunch på vår uteservering, ett hälsosamt mellanmål, en picknick vid slottet eller Carolinaparken eller ett fantastiskt kaffe med fika finns Waynes Uppsala här för dig!