Kallpressade juicer

Vitaminer och mineraler är för värdefulla för att slösas bort. Av det skälet är juicerna som du dricker hos oss kallpressade.

Wayne's Coffee

Kallpressat på Wayne's

Visste du att alla våra juicer och shots är kallpressade? Vitaminer och mineraler är för värdefulla för att slösas bort. Av det skälet är juicerna som du dricker hos oss kallpressade.

Det betyder bland annat att frukterna mals långsamt, varpå saften pressar ur råvaran. Försiktigt, metodiskt. Allt för att bevara naturens nyttigheter.

Att välja de bästa frukterna och grönsakerna ligger till grund för den höga kvalitén i juicen smaker.

Se nedan hur den kallpressade metoden går till, steg för steg.

  • Steg 1

    Kallpressat

    Frukten och grönsakerna mals ner långsamt och metodiskt och överstiger aldrig 7 ° C, allt för att bevara näringsämnen, vitaminer och den rika smaken.


  • Steg 2

    HPP metoden

    HPP metoden (High Pressure Processing). Efter pressning, läggs juicerna i något som liknar en dykkammare? Vi simulerar en nerstigning på 5 000 meters djup. En plats där jäster och mikroorganismer dör utan att påverka smaken och alla nyttigheter.


  • Steg 3

    Njut!

    Nu är juicen redo att drickas. Alla nyttigheter och fina smaker bevarade för maximal njutning.


Fördelar med högtrycksmetoden (HPP):

  • Bibehåller den rika smaken från frukten och grönsakerna.
  • Alla näringsämnen och vitaminer bevaras bättre.
  • Längre hållbarhet.