Wayne’s Coffee öppnar under juni ett kafé på Järnvägsgatan 11. Det är en synnerligen trevlig lokal på 300 kvm i tre plan. Flera rum med ca 125 sittplatser, perfekt avgränsade för alla slags möten. Och fantastiskt fint läge med fin utsikt direkt ut mot gatan och uteserveringen. Med vår nyetablering i Helsingborgs mest expansiva område markerar vi vår fortsatta expansion i Skåne.

– Nu är det bestämt, vi kommer öppna under i slutet av juni. Wayne´s öppnar ett kafé på Järnvägsgatan intill Knutpunkt i Helsingborg, som navet för Påga-tåget och färjorna över till Danmark. Platsen är central och har stora flöden med resenärer och turister. Franchisetagare blir Arash Delavar Motlagh, som även driver Wayne´s i Väla, berättar Niclas Ahlestål, etableringsansvarig på Wayne´s Coffee.

– Vi är glada över att Wayne´s Coffee valt att teckna ett hyresavtal i vår fastighet. Lokalens läge i kombination med deras populära koncept ger goda förutsättningar för en lyckad satsning, säger Jan-Erik Johansson, Fastighetschef på Wihlborg Fastigheter.

Årets Franchisekedja

I år blev vi utnämnda till Årets Franchisekedja och det är vi synnerligen stolta över. Under 2016 blev Wayne’s Coffee och hela kaffekedjan KRAV-certifierade och vårt ekologiska sortiment växer ständigt.På menyn finns en mängd ekologiska och KRAV-märkta produkter, som morotskaka, chokladboll och kladdkaka. Vår stolthet är våra sockerfria rawbollar. Som är tillverkade på 100% naturliga ingredienser och är dessutom veganska. Det finns med andra ord någonting för alla!

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Niclas Ahlestål, Etableringsansvarig, niclas.ahlestal@waynescoffee.com 070-20 26 939