Waynes MalmöLilla Varvsgatan 20

Öppettider

Adress

Besöksadress

Lilla Varvsgatan 20

211 75 Malmö

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

I det gamla industri- och rederiområdet i Västra Hamnen i Malmö hittar ni oss på Waynes. Idag är området modernt och här i närheten av oss på Waynes ligger en av Malmös kanske mest kända byggnad- Turning Torso. Oavsett om du ute på en promenad i området kring Västra Hamnen eller rastar barnen i Varvsparkens häftiga lekparker är ett besök hos oss på Waynes på Lilla Varvsgatan 20 alltid lika trevligt.

Slå dig ner i våra sköna fåtöljer vid ett av våra stora fönster och se ut över förbipasserande och det imponerande Turning Torso. Njut av en nybryggd ekologisk kaffe och en färsk fralla till frukost. Eller testa vår ekologiska havregrynsgröt med sylt och kanel tillsammans med en färskpressad grönjuice. Få den bästa starten på dagen inne hos oss och vill du ta mig dig datorn för att i lugn och ro starta arbetsdagen har vi wifi och eluttag till förfogande. Är du student är det alltid lika trevligt att sitta och plugga hos oss. Till stadens duktiga studenter och pensionärer erbjuder vi även en liten trevlig rabatt.

Vi på Waynes Västra Hamnen är stolta över vår breda meny och vårt stora ekologiska utbud. Waynes var faktiskt den första kafékedjan att få en KRAV-märkning i Sverige. Vi strävar alltid efter närproducerade och ekologiska råvaror och himmelsrika smakupplevelser. Testa vår goda lunchmeny eller goda fika. Till lunch rekommenderar vi bland annat vår veganska Oumph!-sallad eller varför inte vår naantabröd med rostbiff och dragon. Avsluta lunchen med en klassisk ekologisk espresso eller latte maccihiato, perfekt tillredd av våra duktiga baristor.

Är du sugen på en fika har vi mycket gott att välja på. Varför inte smaka på våra nygräddade kanelbullar, vår goda morotskaka eller en kladdkaka med ekologisk vispad grädde.

Välkommen in till oss på Waynes Västra Hamnen i Malmö!