Waynes ValboValbovägen 307-309

Öppettider

Adress

Besöksadress

Valbovägen 307-309

818 32 Valbo

På caféet

  • Ekologiskt kaffe

  • Eluttag

  • Frukost

  • Lunch

  • Pensionärsrabatt

  • Studentrabatt

  • Wifi

Varmt välkommen till Waynes i Valbo Köpcentrum, ditt favoritkafé med underbara bakverk, goda rätter, fräscha mellanmål och fantastisk frukost! Och då har vi inte ens nämnt vårt gudomliga kaffe och te som är 100% ekologiskt. För vi på Waynes månar om kvaliteten, och har ett brett sortiment av ekologiska produkter, det är också därför vi har utsetts till Sveriges första KRAV-märkta kafékedja! Kom in till oss i Valbo Köpcentrum och njut av vårt fina utbud.

Känner du för lite shopping efter jobbet så är det bara att svänga av vid Valbo Köpcentrum på hemvägen och bege dig ut i butikerna. Kanske kan en god cappuccino hos Waynes med dubbel espresso passa för att pigga upp? Våra välutbildade baristor serverar kaffet precis som du vill ha det! En krämig bit kladdkaka med vispad ekologisk grädde kanske kan passa till? Kom in och ta en liten paus hos oss.

Har du och kollegorna lust för en riktigt smaklig lunch så kom in till oss och välj mellan underbara rätter såsom naantabröd med kallrökt lax och pepparrot eller kycklingsallad med spetskålsmix, linssallad, ärtskott och sötpotatishummus. För vegetarianen har vi chévre- och rödbetssallad och paj med spenat och fetaost och för veganen serverar vi rätter såsom filorulle med kidneybönor och Oumph!-sallad. Självklart har vi en uppsjö av goda smörgåsar såsom surdegstoasts och bagels. Du och kollegorna kommer inte bli besvikna på lunchen!

Är det dags för storshopping i helgen med dina vänner i Gävle? Ta med dem till Valbo Köpcentrum och kom in till oss på Waynes för att kunna umgås ordentligt och ta igen allt ni missat sen sist. Vi har som sagt underbart fika, fantastiskt kaffe och te, mättande och goda rätter som passar såväl till lunch som middag och energigivande mellanmål. Något som passar för alla!

Välkommen in till oss på Waynes Valbo.