Waynes starka ställning är ett exempel på att goda handlingar lönar sig i längden. Och de senaste 25 åren är ett bevis på det. Sedan starten 1994 har Waynes expanderat till över hundra kaféer i Sverige, Norge, Finland, England och en rad andra länder runt om i världen. Våra kaféer har två saker gemensamt: De tar ansvar för människor och miljö. Samtidigt som de är lönsamma företag.

Som franchisetagare blir du del av en affärsrörelse som båda dessa uppgifter på största allvar. Du får chansen att driva kafé på ett sätt som förenar styrkan i det välkända varumärket med den genuina omsorgen om kaféupplevelsen. Ner i varje liten detalj.

Vi lägger hela tiden till nya produkter och märkningar, som Rainforest Alliance och EU:s symbol för ekologiskt jordbruk. Det visar att vi tar uppgiften på allvar, i en värld där allt fler människor värderar företag som tar socialt ansvar. Om det även gäller dig, då är Wayne’s rätt franchisekedja för din del.

Vi tror även på att förena det bästa av två världar när det gäller vår relation till dig som franchisetagare. På Waynes hjälper vi dig att få en flygande start, där du står för investeringen, affärsmannaskapet och passionen för kaffe. Medan vi bidrar med allt som krävs för att skapa ett färdigt kafé, inklusive löpande stöd i alla frågor som rör den dagliga driften, marknadsföringen och övrigt.

Just nu söker vi duktiga franchisetagare som vill växa med oss. Med målet att fördubbla antalet kaféer under de kommande fem åren. Är du en av dem? Skicka din intresseanmälan